Nova performance de Xesco Mercé al TPK

  • On: TPK
  • Dates: 19/set
  • Hores: 18:00 – 20:00
  • Adreça: Avda. Josep Tarradellas 44, L’Hospitalet de Llobregat
  • Localitat: L’Hospitalet

L’artista Xesco Mercé presenta la seva nova performance «Els problemes del llenguatge» al festival internacional ARTT que organitza TPK a L’Hospitalet

L’artista Xesco Mercé presenta la seva nova performance «Els problemes del llenguatge» a la XVI jornada internacional de performances ARTT, que organitza el TPK a L’Hospitalet de Llobregat. En un festival en el que també participen Ester Xargay melero, Joan Casellas, Diego Tampanelli i Silvia Antolín (accions) i Vasco Trilla (música), l’artista multidisciplinar lleidatà reprén la seva activitat performàtica tot just allà on va haver d’aturar-la per la pandèmia de Covid. «Els problemes del llenguatge» va ser presentada a la galerie 4,barbier de Nîmes, durant la mostra «Escaparate», l’estiu passat. Ara reviu al Centre Cultural Metropolità del Tecla Sala per reflexionar sobre com la traducció entre diferents llengües pot convertir-se en un poderós generador poètic accidental. Poesia tendra amb la consubstancial dosi d’humor salvatge que caracteritza el treball polièdric aquest artista de La Xina A.R.T.

Los comentarios están cerrados.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: