NOTICIAS

Espai Nivi Collblanc, la galería de arte que ha sabido buscar su sitio fuera de la ciudad


Creatividad: Xesco Mercé


Exposición colectiva en Galería Umelko Spisa:


eBent 10 anys en acció:


Entrevista:

El arte es mi salvación

Exposición: Còrpora 3.0 Francesc RoigNova performance de Xesco Mercé al TPK

L’artista Xesco Mercé presenta la seva nova performance «Els problemes del llenguatge» al festival internacional ARTT que organitza TPK a L’Hospitalet

  • On: TPK
  • Dates: 19/set
  • Hores: 18:00 – 20:00
  • Adreça: Avda. Josep Tarradellas 44, L’Hospitalet de Llobregat
  • Localitat: L’Hospitalet Web
  • Descripció:L’artista Xesco Mercé presenta la seva nova performance «Els problemes del llenguatge» a la XVI jornada internacional de performances ARTT, que organitza el TPK a L’Hospitalet de Llobregat. En un festival en el que també participen Ester Xargay melero, Joan Casellas, Diego Tampanelli i Silvia Antolín (accions) i Vasco Trilla (música), l’artista multidisciplinar lleidatà reprén la seva activitat performàtica tot just allà on va haver d’aturar-la per la pandèmia de Covid. «Els problemes del llenguatge» va ser presentada a la galerie 4,barbier de Nîmes, durant la mostra «Escaparate», l’estiu passat. Ara reviu al Centre Cultural Metropolità del Tecla Sala per reflexionar sobre com la traducció entre diferents llengües pot convertir-se en un poderós generador poètic accidental. Poesia tendra amb la consubstancial dosi d’humor salvatge que caracteritza el treball polièdric aquest artista de La Xina A.R.T.


Després d’aquest llarg parèntesi, al TPK ens adherim amb força a tota la crida del sector cultural per reivindicar la continuïtat de l’activitat, un sector que, malgrat les circumstàncies, ha demostrat la capacitat per reinventar-se sense deixar de banda la capacitat de garantir rigorosament els condicionants de seguretat. #CulturaSegura.

Així, reprenem l’aposta per la normalització amb dues de les nostres cites habituals, que a més formaran part de la celebració del Barcelona Gallery Weekend: l’ARTT (Acte de Reivindicació de Tecla Tepeka), el festival internacional de performances, que arriba a la seva 16a edició, i la TePeKaLe SOUND, amb Vasco Trilla.  

(Recordem a tots els assistents que és obligatori l’ús de mascareta i el manteniment de les distàncies de seguretat, encara que les activitats tindran lloc a espais exteriors)

Páginas: 1 2 3 4

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: